Termālais piesārņojums



Termālais piesārņojums

Termālais piesārņojums nāk no apkures dabas ūdeņos karstā ūdens ieviešana, ko izmanto dzesēšanas spēkstacijās, atomelektrostacijas, pārstrādes, tērauda ražotnes un dažādu nozaru.

Ir zināms, ka zivis ir nepieciešams skābeklis (O2), kas izšķīdināti ūdenī, lai izdzīvotu. O2 daudzums ietekmē siltā ūdenī, jo šķīdība gāzes šķidrums samazinās, jo temperatūras paaugstināšanās. Tāpēc ūdens no dabas modeļu temperatūra tiek uzskatīts piesārņots, nav derīgi visiem dzīves.

Beigtas zivis bieži vien ir par termiski piesārņoto upju nogāzes. Ko darīt, lai šo katastrofu? Problēmas risinājums būtu, lai mainītu procedūras, ko izmanto rūpniecībā. Alternatīvi, jūs varētu uzglabāt apsildāmās ūdens izvadīts procesa laikā, līdz tas bija zemākās temperatūrās, tikai tad iemest to upēs.

Vēl viena problēma, problēma ir mezgla ūdens piesārņotas ar ķīmiskiem atkritumiem ar karstu ūdeni, tad mēs abi patīk termālo ūdeņu piesārņojumu. Protams nav, šajā datu nesējā dzīvē, un tas ir kā katru dienu mūsu upēs, ir arvien vairāk uzbruka cilvēkiem.


www.klimanaturali.org
Postagem Anterior Próxima Postagem